Home Email Login

Laatste nieuws

dwarsfluit met kleppen: de kleppen zijn gelast !

De kleppen van de dwarsfluit zijn gelast, de dwarsfluit is meer stercker nu !

Coulon-Duffy NEWS
Uitgave N°05 beschikbaar !

Méthode Coulon-Duffy:
Le fifre enchanté

U bent hier: Nieuws & Info > Reacties klantenEmmanuel Pahud

Philharmonie van Berlijn

Het oordeel van de «meester»:
Beste Pierre en Luc,
Ik heb jullie dwarsfluit grondig uitgetest en getoond aan mijn collega’s bij het Filarmonisch Orkest van Berlijn, en het resultaat is verbluffend. Vooral de body met fa# : wat een geluid !!! Een goeie intonatie en een ongelooflijk dynamische akoestiek. Dit muziekinstrument is werkelijk ideaal om de jonge leerlingen te initiëren in de studie dwarsfluit. De fluit is zeer mooi, absoluut niet duur, solide, en eenvoudiger te onderhouden dan een piccolo bijvoorbeeld. Men kan het instrument gemakkelijk in de boekentas steken of meenemen op vakantie. Aarzel zeker niet om mij te citeren. Ik steun jullie voor 100% in deze mooie realisatie.
Mijn oprechte felicitaties, Emmanuel. 
Steven De Baecke

Leraar dwarsfluit Academie Eeklo en Oud-Heverlee
Professioneel fluitist - Componist - Auteur
www.stevendebaecke.be
 

"Deze fluit is echt een zeer goede instapfluit en beantwoordt aan het klankconcept van de grote moderne fluit. Ik waardeer dit instrument enorm: solide, stevig, mooie klank, en intonatief correct."Gergely Ittzès

Professional flutist - Composer - Autor
Franz Liszt Academy in Budapest
Mozart Academy in Prague

Flute teacher at the Széchenyi University


www.ittzesgergely.hu
"Dit is veruit de beste pedagogische dwarsfluit die ik ooit heb gezien of bespeeld. Ik zal hem tonen aan mijn vrienden in Hongarije.  Ik ben ervan overtuigd dat velen het instrument naar waarde zullen weten te schatten"


"Het prachtig geluid van jullie Ierse fluit is correct, krachtig,
en met het zelfde karakteristieke timbre van een originele Ierse fluit. Deze kwaliteiten gecombineerd met een modern 'state of the art' design, maakt het een zeer aantrekkelijk muziekinstrument"